The Slacker News

 May 28th, 2008 

Recap Of The Living Dead

Så eftersom jag inte har skrivit något på väldigt länge på den här textbloggen och den nya sidan var uppe, så tänkte jag att det kunde vara en bra idé att skriva litegrann om vad jag faktiskt har gjort på sistånde.

Dels så har jag varit på bio ganska mycket i helgen. Såg både den nya “Indiana Jones”-filmen och “IronMan” i helgen. Personligen blev jag väldigt glad för att bägge filmerna var förvånansvärt bra ändå.

Jag var lite rädd att Spielbergs nya kelgris “Shia LaBeouf” skulle vara med och spela en av huvudrollerna. Och som vi alla som har sett Transformers vet, så är LaBeouf en sopa på att agera. Men det löste sig till slut. Det enda med filmen som var lite trist var att Pappa Jones, aka Sir Sean Connery inte var med. Men men… Man kan inte få allt.

Och så var det IronMan. Jag har skrivit det förut, men jag var väldigt väldigt orolig över Marvel Studios där ett tag. Jag menar… Spider-Man 3, Fantastic Four, Fantastic Four: Rise Of The Silversurfer? De var bara dåliga filmer. Men Ghostrider var ju inte allt för tokig. Kunde IronMan bli en så bra film som man hade hoppats på? Svaret är: Hell yes!

Bashistorien till Ironman var inte så svår att ändra. I seriernas värld så var Tony Stark fången i Vietnam. I filmen så blev han fången i Afghanistan. Dessutom så måste jag säga att Robert Downey Jr gjorde en väldigt övertygande Tony Stark. Sen fanns väldigt mycket som mansjälv kände igen från seriernas värld… Bland annat en vink åt “WarMachine”… och för de med tålamod så fick man även se en spännande sak efter eftertexterna… Ni får se sen när ni får chansen 😉 Men se IronMan. Snälla. Bra musik hade filmen också.

Annars så har jag spelat mycket “Mass Effect” till 360 på sistånde… Och igår råkade jag spela ut spelet. I am not shitting you. Det var INTE meningen att spela så långt så jag klarade ut det… Även om det var ett väldigt spännande slut så blev jag lite besviken på migsjälv.

Men men… Jag ska spela ut spelet igen iaf en gång till. Jag måste ju klara ut det som en väldigt “evil” människa också. Har min äckelblonda, ärrade gubbe också… Han påminner litegrann om en nazist med ful mustasch, till skillnad från min kick-ass kvinnliga “commander” som har svart hår och röd ögonskugga… och ärr förstås. Men ni som tycker om att spela rollspel så kan jag rekomendera Mass Effect. Man har alltid något att göra där, så finns det ett klockrent stridssystem… Och ni som inte har en 360, så kommer Mass Effect när som helst till PC också. Då har ni ingen ursäkt till varför ni inte testat 😉

Nej nu börjas det kännas klart här. Jag ska ladda upp alla gamla serier och blogginlägg iaf, så ni får hålla ögonen öppna 🙂

Comment