The Slacker News

 April 30th, 2008 

The Skull Collector Continues

Egentligen har det väl hänt en massa här sen sist jag skrev. Men jag ska väl bara ta och göra en snabb summering:

Jobb, Super Mario Bros 3 (Mer retro än en cirkusbjörn) är jag nästan klar med, Kane & Lynch har jag spelat ut en vända, GTA 4 är på ingående, mer jobb. Och såklart. Lite Halo 3 🙂

Tanken var egentligen att jag skulle ta och teckna litegranna ikväll. Men inspirationen fanns bara inte där.

Vad gjorde Tobbe då? Tobbe fixade “Legendary Mappacket” till Halo 3, och fick i samma veva väldigt bra tips på vart han hittade de sista 4 hemliga skallarna. Sugen på att skjuta någon och att avreagera sig lite resulterar i att Tobbe tänkte fixa iaf 2 av dessa skallar ikväll…

Men istället resulterar det i att för 2 minuters sen så har Tobbe fixar alla. SAMTLIGA skallar! Oh my gosh! I skrivandets stund så är det faktiskt lite svårt att tro att jag har gjort det men… Damn. Jag ska även skriva att när man har samlat alla skallar så kan man använda en av de “hemliga” hjälmarna, som är inspirerad av Ninja Gaiden/Dead or Alive, – Hayabusa. Och fanboy som man är så har jag velat haft den hjälmen sen någon sa att den ens fanns. Och nu är den min! Den är bara min! MOAHAHAHAHA!!

…. yeah… Så nu ser TobbeTiger ut som Mästerchefen och Ninjamästaren Huyabusas´ kärleksbarn… Fan… Den frasen lät så mycket mindre gay i mitt huvud.

Nej nu ska jag ta och sova litegrann iaf. Ska upp och jobba imorgon. Men tro mig. Det här är en lycklig pojk som lägger sig nu.

1 Comment

  1. Tobbe on May 23rd, 2008 at 11:02

    Det ser inte så ninja ut att springa runt i en gigantisk rustning… måste vara svårt att vara ljudlös i den.

Comment