The Slacker News

 March 28th, 2008 

The Skull Collector

Så då har man hamnat i Halo 3 träsket igen då. Jag beskyller Erik från mitt jobb. Men i och med att jag började spela Halo igen så kände jag att jag måste börja samla på de där skallarna igen.

För er som inte vet så får man lite olika saker när man plockar upp ett visst antal av dessa skallar. Själv fick jag bara ihop 8 stycken sist jag spelade. Vid 9 så får man ett par grymma axelskydd när man spelar multiplayer. Självklart blev jag tvungen att ta en 9:e skalle tidigt idag då….

Så skallen låg på en singelplayer-bana. Och får att komma åt den så blev jag tvungen att göra dett i ett fält FULLT med elaka människor i tanks som vill mörda en…

Så man börjar med att slänga en granat på marken och väntar på att den ska sprängas. När den sen spärngs så ska man hoppa samtidigt, så man får en liten extra boost… Ser väldigt smärtsamt ut…

Att vara eller icke vara? … Eller… Nej. Jag fick i alla fall tag på skallen. Lycka och fred på jorden säger jag bara. Sekunden senare dock… BOOM! Någon i en tank verkar inte tycka om min stiliga gröna dräkt och bestämde sig för att skjuta mig i ryggen med en GIGANTISK kanon… Ja jag tackar jag. Men i och med att jag hann ta skallen innan så gör det Ingenting. Jag fick mitt pris iaf.

Comment