The Slacker News

 June 29th, 2008 

Look For The Nines

Ja, jag ska börja med att säga att det är något konstigt som har hänt med den här sidan i alla fall. Till att börja med så finns det spam. Väldigt mycket spam. På just det inlägget “The Beauty And The Beasts” … Så typiskt. Det kommer in en sådär 45 spam om dagen. Ruskigt irriterande. Dessutom har det av någon anledning försvunnit tidigare kommentarer på andra inlägg. Och självklart är min support (a.k.a. Brorsan) på semester. Inte för att det är något fruktansvärt med det, men det är ändå jobbigt.

Vad har jag annars hittat på när jag inte har svurit och gormat över spammare? Ja… Idag har jag kollat på “The Nines”, med Ryan Reynolds i huvudrollen. Mycket trevlig film faktiskt må jag säga. Den unge herr Reynolds imponerar mer och mer tycker jag. Sen är det trevligt att han kan göra såna här lite smalare filmer också, inte bara stora sommar-blockbuster-filmer.
Filmen hanlar i alla fall om 3 personer, och de spelas allihop av R.R…. Oooooch… uhmm… Mystiska saker börjar hända, och deras livsöden trasslar ihop sig i vandandra… Pretty much. Finns inget jättebra sätt att skriva något bättre utan att råka slänga spoilers på er. Men sen den om ni får chansen. Annars får ni låna den av mig 🙂

Sen så håller jag förstås på och tecknar konstant. Är inne litegrann i en tecknarperiod nu så jag har ett par idéer på gång nu, som kommer dyka upp här i framtiden. Det känns riktigt bra i alla fall 🙂

Hmmm…. och jobbar gör man förstås… alldeles för mycket… blä. Så vi hoppar över den biten…

Men sen när jag INTE jobbar… eller tecknar… eller kollar film… eller umgås med vännerna… så är det ju kul att skjuta folk i huvudet! … i videospel förstås. Vad trodde du? Så jag har fastnat litegrann i Call Of Duty 4 🙂
Mmmm… Ni trodde att jag hade fastnat i Metal Gear Online träsket eller hur? haha. I had you there 😉
Men nej, ärligt talat… CoD4 är roligare att spela online än MGO, och ändå ÄLSKAR jag MG i vanliga fall… Men systemet känns väldigt mycket Counter Strike… Exempel:
-WOHO!! Jag har äntligen fått ihop pengar så jag kan köpa mitt ultrafina tuffa gevär! Här ska det skjutas! -PANG!!-
Tobbe blir skjuten i huvudet innan han hinner vända sig om. Tobbe respawnas… och Tobbe har standard geväret igen… eller inget alls. jäj…
Då känns CoD´s system lite mer stabilare iochmed att man levlar upp som i ett rpg med olika vapen osv osv…. Synd att inte MGO hade tagit till sig det systemet… då hade det varit väldigt klockrent.

Men men… Nu är det sent så nu ska jag sova 🙂

Peace out, soulbrothers… and sisters :p

2 Comments

  1. Andreas on July 3rd, 2008 at 11:06

    Hej bror! Din support jobbar lite fast han egentligen har semester 😉
    Jag har rensat bort över 300 spam-kommentarer och aktiverat spamfilter på din sida. Jag blev tvungen att byta ditt lösenord på wordpress.com för att kunna fixa det så om du fått några mail därifrån de senaste dagarna så kan du bara ignorera dem. Skall kolla på en bättre lösning när jag väl kommer hem.

  2. Tobbe on July 3rd, 2008 at 12:35

    Aaaha. Ja jag började undra varför spamkommentarerna bara slutade där helt plötsligt :p Det var en aning jobbigt att sitta och ta bort de där mailen man får för varje kommentar, och inser att man har 300 spam.. Grrrr…

    Men men… Allt bra på den lilla ön i öster annars?

Comment