The Slacker News

 July 13th, 2008 

Bring The Payne

Just watch…

Max Payne film… Num num num! Men… fan…Mark Wahlberg? Mr-Baby-Face-Marky-Mark-Wahlberg?

Sen så hade jag gärna velat se att de använde ett lite kornigare filter över hela filmen… Men då är jag bara petig :p Det är i alla fall en film som man ska se när den är klar.

Ärligt talat så håller det på att bli lite mycket tv-spels filmer. Bioshock, Max Payne, Prince of Persia… Gears Of War?

Alltså… Tv-spels-filmer är speciella… Även om man räknar bort Uwe Bolls oräknerliga fiaskon, så är de inga bra filmer. Minns ni Street Fighter ? Minns ni Super Mario Bros. ? Och de senaste årens Resident Evil filmer har bannemig inte gjort saken bättre. Det är så lockande att bara skylla allt på Uwe Boll och säga “Äsch, men det är ju regissören från Pirates som ska regissera Bioshock. Det kommer bli sheitbra!”. Men jag har bara en sak att säga om det: “Nej”.

Om jag ska laborera det där så ska jag säga “Nej, att Gore Verbinski ska regissera Bioshock är inget bevis på kvalitet. Kolla på Pirates 2 & 3. Och manuset kommer troligen skrivas av någon människa som inte ens sett en bild från spelet. Och för det tredje, De kommer sabba The Big Daddies så mycket att jag kommer troligen att börja gråta.”

Om de endå lyckas göra filmen helt i den här stilen… Mmm… Man kan alltid drömma 🙂

1 Comment

  1. Ebbe on July 14th, 2008 at 21:51

    2 saker.
    1. varför kornigare filter? om du tänker på dom där mellanslideshowgrejerna i payne så var det ju ganska fult. plus jag tycker dom har iaf pushat för att få en snygg stil för filmen. kunde varit värre.
    2. om bioshock ska se ut som den trailer du har lagt upp så tackar jag nej. för då blir det en ny doom-rulle i fps-perspektiv. och jag menar…gore verbinski ligger inte bara bakom pirates. glöm inte att han gjorde re-maken av chainsaw massacre, han gjorde family man och en hel del andra rullar. pirates sög hela trilogin om du frågar mig. mestadels pga bloom, depp och fansen. men han visade ju iaf att han har rätt inställning för bioshock genom den fantasin. eftersom bioshock var ju inte så bra egentligen heller storymässigt. så egentligen är det en vinn-vinn situation här.

Comment