The Price Of Gas Is No Joke
 
September 26th, 2009

The Price Of Gas Is No Joke

Okay så jag kollade på the Dark Knight för några dagar sen igen. Det var länge sen man såg den sist och började bli lite fundersam om den fortfarande var så bra som jag mindes att den var… Och det var den. Säga vad man vill om Heath Leadger, men han gjorde en väldigt intressant Jokern. Synd att det blev som det blev. Men men…

Jag kom att tänka på det här skämtet för ett bra tag sen. När det var världsekonomisk kris osv. Och bensin kostade nästan 13 spänn. Då är det jävligt surt. Så säger jokern att han gillar billiga saker som dynamit och bensin… Bensin är fan inte billigt 😛

Jag skulle kunna fortsätta skriva men det är söndag, jag är trött, och jag ska snart till jobbet så… Enjoy!

4 Comments

 1. Ebbe Waxin on September 27th, 2009 at 10:13

  hahaha du bytte verkligen? 😛

 2. Tobbe on September 27th, 2009 at 19:07

  Mjo jag gjorde ju det 😉 Moahaha!!

 3. Benny on September 27th, 2009 at 19:52

  haha! fin tanke där absolut :p

 4. Nirre on September 29th, 2009 at 14:11

  Tja Tobbe! Skulle du kunna kontakta mig via mail? Jag har några frågor till dig…

Comment