Guest Comic: Snakes Through History
 
September 30th, 2009

Guest Comic: Snakes Through History

Hell fucking yeah. Gästserie av Mr. Ebbe Waxin igen! Skönt det, så kan jag slappa härborta ett par dagar 😉 Nejdå. Så illa är jag inte. Måste säga att jag gillar den här. Och ni vet hur big of a sucker jag är för Metal Gear Solid. Det slog mig just att det var väldigt länge sen jag spelade MGS4. Måste ta och göra det igen någon gång snart. Börjar bli ett tag sen jag spelade det.

Just ja: Ebbe kommer så småning om att börja med en ny webcomic i samma stil som denna. Jag kommer hålla er uppdaterade om det. Men så länge kan ni alltid spana in hans grejer på http://ebbewaxin.com

Jag vet att det var väldigt många som hatade MGS4, men jag säger bara fuck you! Det är ett för djävla grymt spel med en grym story… till Skillnad från vissa andra stora spelserier…Som jag inte ska yttra namnet på 😛

Nej, ny serie på lödag 🙂 Ha det bra tills dess.

2 Comments

  1. Benny on October 1st, 2009 at 19:51

    coolt! 🙂 men Ebbe, fortsätt jobba på Brimstone – jag vill läsa nu! 😀

  2. Ebbe Waxin on October 2nd, 2009 at 10:17

    hahaha 😀 den kommer när den kommer

Comment