Wasteland Wedding
 
September 19th, 2009

Wasteland Wedding

Yep. Uppenbarligen är det sant att en flickvän till någon ska ha gjort en egen mod till FO3, med hjälp av ett FO3 community, där killen ska ta sig till en lokal, skjuta X antal slavdrivare, förhandla med en slavhandlare och… Ja… rädda sin flickvän. Men när han väl öppnar cellen som hon är instängd i så går NPC’n ner på knä och ber honom gifta sig med henne. Och uppenbarligen ska den här modden ha tagit 3 månader att göra och hon gjorde det i hemlighet så killen hade ingen aning…Detta enligt Screw Attacks’ Hard News som sändes… uhm… för en vecka sen typ. Jag har ingen exakt länk men men…  🙂

Wow… Jag menar… Jag är en Fallout 3 nörd och gammal moddare men… Just wow 😛 Jag framstår ju t.om som normal i såna här fall 🙂 haha.

Iofs gjorde även Ian McConville något liknande och kodade ihop ett helt eget spel till sin bride to be, när han frågade henne om hon ville gifta sig med honom. Intressant. Och intressanta resultat. Verkar som att Spel + Fireri = Bröllop. Jag ska komma ihåg detta när jag hittar en tjej jag vill gifta mig med ;P haha.

Nej nu ska jag fortsätta med annat härborta 🙂 Ta det lugnt Sajberspejs.

3 Comments

  1. Ebbe Waxin on September 19th, 2009 at 19:26

    frågan är… gifter hon sig med modden lr snubben som gjorde modden? huh, huh? 😛

  2. Tobbe on September 19th, 2009 at 19:51

    That’s the big question 😛

  3. Benny on September 21st, 2009 at 7:46

    bizarro haha 😀

Comment