The Slacker News

 April 17th, 2009 

I’m Gonna Get You, You German Bastard!

Bara så ni vet. Jag är ingen stor fantast av rap-musik. Verkligen inte. Men de få låtar som jag faktiskt tycker om verkar involvera antingen Ninjas eller Robotar… Underligt nog hittade jag just 2 sådana låter häromdagen på Youtube som fastnade i skallen på mig direkt. Så jag tänkte att jag tar och delar med dem till Er 🙂

Det är vissa delar med den här låten som de kunde ha gjort annorlunda. QuickMan-biten t e x. eller hela biten om att Roll ska hålla sig vid spisen osv… Uhmm… What the hell?  Gillade verkligen BubbleMan’s bit dock. Haha. Fick mig att skratta till första gången jag såg det 😛 Och såklart “I am gonna get you, you getman bastard!” … Jag kände allt på mig att Dr.Wily var tysk! Han kanske t.om är Uwe Boll!! O__o

Mmmm… Ninja Gaiden, orginalet. Behöver jag säga mer? Nog för jag verkligen gillade omstarten till Xbox och nya Ninja Gaiden 2. Fast ibland tycker jag att vissa saker saknas i de nya spelen (och spel i allmänhet som försöker vara “retro”)… Ett exempel: När slutade fiender explodera när de blir huggna med svärd? Det var ju verkligen Badass när man var liten. Det är inte logiskt, absolut inte… Men det är ett tv-spel 🙂 För det andra, introt i Ninja Gaiden när de springer över gräset och hoppar upp mot varann i traditionell Ninja-stil… Såna scener ser man inte riktigt nuförtiden tycker jag. Why is that?

Värt att tänka på när man kissar 🙂

1 Comment

  1. Kazeumi on April 19th, 2009 at 20:02

    haha Megaman rappen var ju asnajs!
    Njutit av den typ hela dan! =)

Comment