The Slacker News

 May 2nd, 2009 

Skynet Attack: Penguins!

That’s fucking Awesome! Skulle inte förvåna mig alls om de flygande Robotpingvinerna flyger över oss och skjuter oss med ögonlaser på “Judgmentday” eller något liknande 🙂 Men hur coolt är inte det där på en skala?

Annars så har jag spelat väldigt mycket Street Fighter 4 på sistånde. Och jag måste erkänna att det är bra. Jävligt bra! Jag minns första gången jag spelade Street Fighter 3 för första gången. Jag var så extremt hypad. Äntligen äntligen ska man få spela nya Streetfighter!! ….. Och så var det skit 😛 Jag måste erkänna att jag var lite rädd för att det skulle bli likadant här men ICKE! Lite klurigt att skjuta iväg en vettig Ha-Do-Ken med Xbox 360-dosan, men men. Jag lyckas dominera på nätet ändå som, “Demon King” TobbeTiger 😉 Men jag säger det, gillade ni SF2, kommer ni gilla SF4 🙂 Så skaffa det. Finns för en billigare penning på Webhallen.

Nej, nu ska det tecknas! Tobbe Away!!

Comment