The Slacker News

 March 29th, 2009 

Artist For Sale!

Ja, som ni säkert har märkt så har det som sagt varit lite strul med hemsidan på sistånde. Först funkade det inte att komma in på sidan överhuvudtaget, sen kom ni in på sidan, men jag kunde inte lägga upp några nya serier… Men nu är det fixat i alla fall 🙂 Tyvärr så blev det ingen ny serie igår däremot. Why you ask? Mjo jag har åtagit mig lite extrajobb att vektorisa en logotyp och formge en mall till en medalj till ett företag. Det går riktigt bra, och jag är väldigt stolt hittills. Men som sagt, ingen tid över direkt till någon ny stripp. Det kommer en ny på onsdag däremot. I promise 🙂

Btw, Ebbe Waxin skickade den här videon till mig . Jag tycker ni borde ta och slänga ett getöga på den också 🙂

Så otroligt… uhm… underlig 🙂 Men jag vill se hela serien. Får mig verkligen att tänka på Metal Gear Solid 4… BUT WITH FLUFFY BUNNIES!! SOOO CUUUTE!! … ehum… ja… 🙂

Nej nu ska jag fortsätta med vektoriserandet. Ni får ha det bra så länge, allihop 🙂

Comment