The Slacker News

 March 3rd, 2009 

Worlds Worst Wednesday

… Det har nog med att göra att det faktiskt är tisdag idag, men det är en helt annan sak! 🙂

Nåja, lite internet goodies som jag hittat på internet för er…

Jag hittade den här videon på www.thatguywiththeglasses.com , och Batman-fantast som jag är, så tänkte jag att ni andra också ville se den 🙂 Den får verkligen mig att skratta i alla fall… I’m Batman!

Now… That is genious! 🙂 Sen surfade jag över på gametrailers.com och hittade den här…

It is handdrawn goodness! Numnumnum… Jag kanske är extremt nördig, men jag måste säga att King Of Fighters Serien är ett klockrent exempel på vad som kan göras med den här generationen spelmaskiner… med 2D! För 2D är underskattat, och alla spel behöver inte vara 3D bara för att någon har sagt att spel SKA vara 3D (ex Grim Fandango och Monkey Island 4). Mmmm me still wants ett Monkey Island 5… handritat 🙂 That would be awesome. Men tills dess… Gimme KoF12! 🙂 GIMMEEEE!!

Comment