The Slacker News

 February 27th, 2009 

Edward D. Wood Jr

De säger att han är den värsta regissören genom tiderna. Nja… Vi som har sett Uwe Bolls filmer vet att det inte är sant. Nog för att hans filmer inte är så jättebra, men god damn it om de inte är roliga 🙂 Det var säkerligen inte meningen att filmerna skulle vara roliga… Men det blev dem ändå 🙂

På många sätt tycker jag att hans filmer påminner om en del människor som “The Angry Video-Game Nerd” , “Zero Punctuation”, “That Guy With The Glasses” och andra människor som har bra idéer och gör filmer. Även om de kanske inte är de mest välproducerade spektakel man har sett på internet, så gör de sitt syfte. Man garvar. Och man garvar arslet av sig 🙂 Så på något sätt tycker jag att de här tribute-filmerna är väldigt logiska… Nämligen “The Video-Game Nerd” som gör hyllningsfilmer om Edward D. Wood Jr 🙂 Hans liv hans filmer… och Tim Burton-filmen som hyllar hans liv… En hyllning till en hyllningsfilm? Äsch. Det funkar det med…

Men alla som är intresserade av film, eller t.om tycker själv om att göra film… Ta en titt på de här och bli inspirerade 🙂 … eller åtminstånde ta en titt för ett gott skratt. (Jag menar… “Orgy Of The Dead“? Den jäveln hann före mig ;))

Comment