The Slacker News

 February 20th, 2009 

Le Café

Mja mjo, den här filmen är väl knappast någon nyhet, men jag tänkte att jag slänger upp den ändå så att ni som råkat missa den får ta en titt också 🙂 Väldigt catchy.

Med mig annars är det väl lite sådär. Har blivit sjuker igen och har hostat och haft en dålig natt. Blö! Så jag bestämde mig för att vara hemma och försöka kurera mig idag. Så jag funderar på om jag ska ta och kolla på “Cthulhu” från 2008, men jag måste erkänna att jag är lite skeptisk till filmen… Jag menar..Filmen heter Cthulhu, den är baserad på “Shadow Over Innsmouth” men… Suck… Tori Spelling är med… seriously? Ja hon är producent, så det är självklart att hon fick en nyckelroll… Och filmen verkar inte riktigt mycket att hänga i julgranen heller… Men ta inte mitt ord för det. Kolla på trailern.

Uuuhhhmmm…. Ja. Cthulhu i serien skulle ha blivit mäkta deprimerad iaf… Och troligen stämma dem för att de har använt hans namn… och äta deras själar förstås 🙂 … Ja… Förutom Tori Spelling då. Hon lurar ingen. Hon har ingen själ.

2 Comments

  1. Sofie Gustafsson on March 10th, 2009 at 0:46

    wth? den där har ju ingenting med cthulu att göra. jag har fanimej läst boken och den där hade inte mycket som passade ihop med den. uschiiiiiii
    kraaaaaaam

  2. Tobbe on March 12th, 2009 at 0:06

    Nej det var precis det jag tänkte också… T.om Spelet (Dark Corners Of The World) verkar mer trogen boken… och den är inte speciellt trogen egentligen 😛 haha. Då är det illa 🙂 Så väldigt uschiiiiiiii indeed. Jag såg aldrig filmen btw. Den filmen jag trodde var den var en helt annan. haha. Så det kommer ta tid innan jag ser det här skärpet 🙂

    Kraaaaam

Comment