Who Flashes The Watchmen?
 
March 18th, 2009

Who Flashes The Watchmen?

Såååå… Nu har jag sett The Watchmen-filmen som jag såg fram emot så länge. Jag säger bara… Num num num num! Men jag hade inte läst serien heller så jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle förvänta mig. Jag hade knappt läst något Sin City heller innan jag såg DEN filmen… Men jag måste säga att jag gillade verkligen The Watchmenfilmen…I really did. Den var intelligent, snygg, intressant… Och Rorschach (Gubben i hatten) är helt klart en av de tuffaste superhjältarna… EVER!! (Fan, vad trodde du? Han är inspirerad av Batman, duuuh!) Fast efter att jag såg filmen så såg jag den animerade serietidningen också. De var väldigt lika varandra tycker jag tills man började närma sig slutet… Och ärligt talat så har jag ingen aning om vilken av de två sluten som jag tyckte vad bättre. Seriens slut kanske är mer logiskt på ett plan, det håller jag med om… (ärligt talat, filmen hade tyvärr ett par GIGANTISKA plotholes som jag inte fattade förren jag såg den animerade serietidningen) Men alla hade tjatat om den förbannade “bläckfisken” så jag blev väldigt upphypad över slutet i serien och sen.. Uuuuuhhh? Världens anticlimax… WTF Mate? Aja. Går den på bio här i Köping så tänker jag se den igen. Garanterat.

Så vad summeras hela mitt Watchmen-Marathon? (Eller egentligen är jag inte klar, jag ska spela färdigt spelet också 😉 haha) Ja.. Det summeras med att en gud-wannabe målar sig blå, klär av sig näck, och gör en sluskig blå helikopter av det hela. Nån mer än Dr.Manhattan måste få flasha folk. And it ain’t pretty. 🙂

Och för övrigt… Malin Åkerman… Well… Ögongodis, absolut (Num num num num!) men fan vad dum roll 🙂 She did what she could with the material.

8 Comments

 1. Benny on March 18th, 2009 at 23:37

  Malin är vacker! den blå helikoptern rockar! och jag älskar filmen också – mumma! 😀

 2. Ludde on March 19th, 2009 at 6:52

  kanske dax att se den där flilmen 😀

 3. Ebbe on March 19th, 2009 at 13:11

  jag tänker vara rösten som säger att serien är bättre 😛 filmen har ingen själ. ^^ jag väntar tills dom släpper den ultimata watchmen dvdn med alla scener som klipptes från bioversionen + den tecknade filmen om serien i serien 😛
  yup yup… ^^

 4. Benny on March 20th, 2009 at 1:54

  Ludde: det tycker jag du ska göra, väl att ses iaf! 🙂

  Ebbe: vad förvånad jag blir att du väntar på ultimata dvdn 😉 hehe ;P

 5. Ebbe on March 20th, 2009 at 13:21

  benny: jag väntar på den ultimata dvdn…som ändå kommer sakna material, men då klipper ebbe ihop den ultimata fan-filmen med allt material!! till en enda orgasm-utlösande-fantastico-film! ^_^

 6. Benny on March 20th, 2009 at 13:41

  Ebbe: haha! mm det låter ünderbart, den vill jag se! 😉 ;D

 7. Ebbe on March 21st, 2009 at 11:23

  oh you will…..YOU WILL….!!! 😛

 8. Tobbe on March 22nd, 2009 at 22:24

  Hehehe samma här. När The-Extendet-Special-Collectors-Ultimate-Edition-fimen kommer så ska den ses 😀 Tror den kan bli riktigt intressant.

Comment