Little Flower Of Horrors
 
March 15th, 2009

Little Flower Of Horrors

Jag insåg en dag när jag vaknade att jag har verkligen inte många Playstation 3 spel (Metal Gear Solid 4, Tekken & The Last Guy) och spelsugen som jag var så försökte jag hitta något orginellt på maskinen som man kanske kunde spela… Vad jag hittade var “Flower”. Ett spel som går ut på att man ska guida vinden och ett gäng blomblad mellan olika sorters blommor för att få det att få landskap att… well…blomma ut och bli gröna. Yes. Det är så underligt som det låter… Men väldigt avslappnande. Ungefär som att spela Ace Combat, medan man är påverkad av lugnande mediciner 🙂

Hur det än låter så var det väldigt underhållande iaf. Väldigt vackert… Men jag började fundera när man skulle träffa på den där köttätande växten från “Little Shop Of Horrors”

eller en piranahplant från Super Mario Bros. 🙂 Det skulle ha blivit ett ganska annorlunda spel om inte annat.

4 Comments

 1. Ludde on March 16th, 2009 at 6:45

  NAAwwww va söttt:D

 2. Ola And The Awsome Warriors on March 16th, 2009 at 13:18

  Jag tycker det där påminner om outrot till Naruto – Akeboshi med låten Wind.

 3. Benny on March 17th, 2009 at 23:10

  det hade varit en cool twist i spelet om det varit så! 😀

 4. Tobbe on March 22nd, 2009 at 22:25

  Hehehe, då kan vi börja snacka om en riktig M. Night Shamalayan-twist i spelet 🙂

Comment