Are You Ready? – 2009
 
January 4th, 2009

Are You Ready? – 2009

Första strippen för det nya året. Och vad blir det? Den traditionella trailer-strippen 🙂

Det känns ganska häftigt att det blir fjärde året nu som jag sitter och gör mina strippar. Mycket som har hänt och mycket att blogga om… Och det har blivit mer eller mindre 100 stycken strippar nu… Så det kommer nog lite jubileums-strippar bland annat… Och den berömda Zombie-mini-storyn kommer upp också… (Jag har redan börjat på den, så ni behöver inte oroa er ;)) och så får man se vad mer som dyker upp nu i år i alla fall… Så välkommen nya och gamla läsare. Välkommen till ännu ett år av “The Blogg – The King Of Slackers”

1 Comment

  1. kim on January 7th, 2009 at 23:02

    kom igen nuuu woohooo 😀 hejja väntar faktiskt på fler

Comment