He Is The Prince Of Something Alright…
 
December 31st, 2008

He Is The Prince Of Something Alright…

Jajjamensan. Årets sista serie, och den är tillägnad ingen mindre än Ozzy Osbourne. Det var inte riktigt att det här skulle bli årets sista stripp, men men… Jag hatar den där World Of Warcraft när Ozzy gör reklam för The Lich King… Visst  i alla ära. Det är säkert skoj för dem som spelar… Men när Ozzy står frammåtlutad och ser ut som någons farmor och påstår att han är “The Prince Of Darkness” … Näe… Jag har väldigt svårt att tro att någon köper det 🙂

Om det är någon som är “The Prince Of Darkness” så är det väl ändå Dracula? Eller? Nåja… Vi kan säkerlgen fastställa att det inte är Ozzy iaf. Han kanske har varit det en gång i tiden, men inte nu… Nu är han “The Granny Of Darkness”

Men nu önskar jag er allihop ett gott nytt, så hörs vi igen nästa år 🙂

1 Comment

  1. Ebbe on January 1st, 2009 at 15:40

    hahaha synd att sista rutans lilla text där under är så liten 😛 jag kisade och kunde se vad det stod. hehehe klockrent 😛

Comment