The Slacker News

 November 30th, 2008 

One Word Comes To Mind: Legendary

Det är näst intill löjligt. Men god damn vad vissa människor är bra på att måla. Bara sketchningen han gör t.ex. Jag skulle inte i helvete ens VÅGA försöka färglägga den där bilden, bara för rädslan att man skulle fucka upp det 😛 Nog för att jag aldrig har försökt måla med oljefärg… Men ändå 🙂 Någon dag ska jag testa det också. Men just nu… Näe. Jag börjar förälska mig i min stil tecknarstil igen, så jag är ganska nöjd… for now! O.O

Så idag har jag inte gjort så mycket. Har mest jobbat (Ja, på en söndag. Woo-fuckin’-hoo), och så här på kvällen så gjorde jag faktiskt ännu en stripp. Men jag tänkte inte riktigt ladda upp den ännu, med tanke på att jag lade upp den förra igår 🙂 Moahahahaa!! Och när jag är färdig här så ska jag fortsätta teckna på något… speciellt ^^

Som en del av er vet så tecknade jag på något ANNAT speciellt tidigare i veckan 🙂 Men jag skriver här när det är dags att visa den.

Nej, dags att fortsätta teckna. Comic-nerd Away!!

3 Comments

 1. Panthera on December 1st, 2008 at 1:56

  Omigod! Jag undrar hur lång tid det där tog. Btw, vad var det för bild han målade av?

 2. Tobbe on December 4th, 2008 at 0:49

  Jaaadu… Man kan bara undra 🙂

  Bilden han målar av ja… Jag tänkte just på det. Men jag antar att det är ett referensfotto eller nått. Men om man redan har ett foto… Vore det inte enklare att photoshopa det då? Inte lika imponerande, men… ändå? 😀

 3. HB on December 5th, 2008 at 12:16

  det där ser ut som när jag köpte min nya 360 xD

Comment