The Slacker News

 November 14th, 2008 

Ze Awezome! :D


ILoveSketch from Seok-Hyung Bae on Vimeo.

Ja ja ja… Extremt nördigt av mig men… Damn! Jag vill ha det där programmet 😀 Det skulle troligen underlätta en hel del om man skulle försöka sig på att göra något i 3d …. igen… 😛 Men jag är ganska förvånad, egentligen, varför ingen har gjort ett sånt här program tidigare? Man blir ganska fundersam.

And in other news: Så klarade jag ut Fallout 3 igår morse… typ… halv 5 på morgonen 😛 Men som vanligt så var det inte riktigt meningen. Jag började spela ungefär vid 9 tiden och tänkte “äsch, jag känner egentligen inte för att spela… Men det kan ju vara smått skoj”… Och koncentrerade mig på att spela “The Main Quest” när man letar efter “Pappa” Liam Neeson. Och X antal timmar senare. *Poff!* Klart! … Va? Klart? NU?! There has to be mooooore!!! Och nog har jag missat en massa andra sido-quests som jag ska ta upp lite senare, men damn! Man vet att de som gjort spelet vet vad de gör när man tänker “Äsch, ska spela litegrann” och slutar med att man ett antal timmar senare sitter helt uppslukad av den här världen 🙂 Det blir säkert en strip om det senare också… Men just nu kommer jag inte på något direkt 😛

1 Comment

  1. Benny on November 17th, 2008 at 22:35

    Fan den där IloveSketch var grym som fan – vill ha!! 😉

Comment