The Slacker News

 December 11th, 2008 

Could It Be? The One Great Batman-Game?

Jag har bara en sak att säga: Num num num num num… Num! 😀 Vad kan jag säga? Jag ser verkligen fram emot det här spelet. Det var ett bra tag sen man fick ett bra renodlat Batman-spel. Tror det sista som jag och brorsan spelade var ett till Sega Megadrive baserat på den (grymma) tecknade serien… Sidoscrollande Double-Dragon, beat-ém-up-historia. Men det här verkar… Awesome! Jag hoppas verkligen verkligen verkligen bara att de inte fuckar upp det, som det är så lätt att göra med licens-spel.

Men de har den rätta looken i spelet tycker jag. Speciellt på Bats. Gillar hur de har blandat high-teck-armor stuken med den klassiska Svart-grå dräkten 🙂 me likes alot.

1 Comment

  1. Tyson on December 14th, 2008 at 16:42

    Om vi har tur så kanske det kommer till Sverige innan sommaren.

    Men om man kollar på jokern. det är inte jokern.. det är en trasdocka så smal och benig han är. Jag gissar att det kommer att påminna VÄLDIGT mycket om Assassins creed

Comment