Falling Out Of Reality
 
October 30th, 2008

Falling Out Of Reality

Jag vet att så många kommer att hata mig för jag har tjatat så mycket om Fallout 3 på sistånde :p Men vad ska man göra? Bara tanken att man tar Oblivion, slänger in en atombombskatapult och andra skjutvapen och placerar sen spelaren i en intressant postapokalyptisk atmosfär cirka 1950-tal… Hur kan man INTE tycka om tanken? 😀

Underligt nog så har jag dock inte spelat Fallout 1 och 2, och jag beskyller Diablo för det. Jag minns första gången jag spelade Diablo… och jag kommer nog få ännu mer skit för jag säger det här men det spelet var verkligen något av det tråkigaste jag hade spelat fram tills dess. Och då när Interplay släppte Fallout så kunde jag inte göra något annat än att bara hålla mig långt borta från det spelet, för det påminde om Diablo… usch. Men så här i efterhand så måste jag erkänna att jag var väldigt sugen på att spela 1an och 2an efter att ha kollat på Gametrailers retrospektive. Storyn verkar intressant, miljöerna samma sak… Men nu känns det lite dumt att göra det med tanke på att spelet släpps och hamnar i min postlåda idag 😛 Men i framtiden så får man se…

Nej, njuta av Fallout 3, och varva med lite Fable 2 emallan… Det blir säkerligen trevligt 🙂 Sen får vi inte glömma att det också blir Bond på bio och Sci-Fi-mässa i sthlm på lördag. It will be pure awesome! 😀

3 Comments

 1. Ebbe on October 30th, 2008 at 13:53

  sucks att jag inte kan tagga på…fan vad arg jag är. grrrrrr!

 2. Tobbe on October 31st, 2008 at 1:41

  Ja det håller jag verkligen med om. Det hade varit skitskoj om du hade kunnat följa med.

  Får väl släpa med dig nästa år istället :p

 3. Ebbe on October 31st, 2008 at 14:06

  hehehe låter bra det. då lär jag ha det närmare eftersom jag då lär ha flyttat. 😛 btw. checka in bloggen min. http://blog.ebbewaxin.com

Comment