Gears Of South Park
 
August 11th, 2008

Gears Of South Park

Tobbes vackra nuna.Ja, den här strippen representerar ganska så bra vad jag har gjort hittills med min semester. Jag har kollat en massa på South Park, kollat igenom de säsonger som jag har missat. Sen har jag klarat ut Gears Of War som jag började spela för evigheter sen. Det var då jag insåg att “Gears Of War” egentligen är “South Park On Steroids”. De är 4 stycken i gänget, en av dessa fyra dör KONSTANT och hela tiden, De är ungefär lika smarta, och så svär de som ett gäng sjöbjörnar. Dessutom så om man låter Cartman få växa en sådär 20 år, så har vi troligen en spegelbild av Marcus Fenix :p

3 Comments

 1. Ebbe on August 11th, 2008 at 16:52

  mer av dessa karaktärer vill man se 😛

 2. Ebbe on August 11th, 2008 at 16:53

  mini-story! mini-story! 😛

 3. Tobbe on August 12th, 2008 at 21:06

  Hehe mjodå. De här karaktärerna kommer säkert tillbaks vid något tillfälle. Om inte annat när Gears 2 kommer ut :p

  Och mini-storyn är på gång ^^ höhö.

Comment