A Present From Rapture
 
August 15th, 2008

A Present From Rapture

Tobbes vackra nuna.Jaaaa… Vad ska man säga. Nu har FRA-människorna något att göra 🙂 Men man kan ju alltid dagdrömma, i serieform 😉 Men seriöst. Så korkad som Fredrik är så var det bara en tidsfråga innan han dök upp i bloggen i någon form. Om man är så dum i huvudet och evil att man säger “Vi ska sänka skatterna” … för att sen bara ersätta dem med dyrare “avgifter” istället… Ja. Det är som att peka på en Hamster och säga “Det är en enhörning”. Man kan kalla det vad fan man vill, men det är ändå en hamster man pekar på.

Det är inte dirket meningen att den här bloggen skulle bli politisk, men det är svårt att inte bli förbannad när Fredda dyker upp på tv var och varannan dag och ljuger oss i ansiktet. Och jag hanterar alltihop med humor. That’s how I do it 🙂

4 Comments

 1. Ebbe on August 15th, 2008 at 1:32

  Fredrik vem? *totalt opolitisk*

 2. Tobbe on August 15th, 2008 at 1:36

  Fredrik Reinfeld…. Vår statsminister? Ful äcklig moderat med rakat huvud.

 3. Ebbe on August 15th, 2008 at 3:35

  aaaha… *helt borta iaf…nickar för att icke se dum ut….damn….kanske inte ska skriva det här..? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!!*

 4. Tobbe on August 15th, 2008 at 22:19

  Hehe. Vi skyller på att man kan inte veta ALLT i världen 😉

Comment