The Slacker News

 September 19th, 2009 

A Comicbook Orange

Det var ett tag sen jag skrev här också, så det är väl lika bra medan jag ändå håller på. Jag har läst en del serier på sistånde, bland annat en viss serie vid namn “Kick Ass” som påminner en hel del om en idé som jag började skissa på själv för inte så länge sen, men som inte blev av. Så ni som kan få tag på den kan jag verkligen rekomendera. Jag känner inte för att berätta vad serien handlar om, men kolla gärna in A Comicbook Orange’s recention på de första nummrena här.

Hmmm. Ja just ja, Jag har börjat kolla på A Comicbook Orange också.  Det är en ganska intressant uhm… video-grej om serier och så i allmänhet. Visst, det kanske inte känns jätteaktuellt med tanke på att vi inte får hit alla serier utan att ta oss till Comics Heaven, eller liknande… Men det är väldigt lärorikt, och är man sugen på att hitta nya serier och läsa så kanske man hittar något intressant bland de 3 säsonger de har gjort 🙂

Vad har jag mer gjort… Jag såg en masterclass av ingen mindre än Dave Gibbons. Vem är Dave Gibbons undrar ni?  Han är bara TECKNAREN SOM TECKNADE MÄSTERVERKET “THE WATCHMEN” *Comicgasm*

Uhm… ja… Väldigt lärorikt iaf må jag säga. Och inspirerande 🙂  Så ta gärna en titt på den också om ni känner er kreativa.

Ja, det var väl typ allt just nu iaf. Ska fortsätta teckna så jag inte blir försenad med nästa onsdags serie också 🙂 Kanske skulle kolla på en film samtidigt. Dune eller Bladerunner? Hmmm…

Aja. Ha det gött gott folk 🙂

2 Comments

  1. Dennis Blom on September 29th, 2009 at 21:34

    Hur får du tag i serierna? Har letat och letat, ändå jag hittat är en massa äldre tidningar och noveler.. Har du några tips så dela gärna med dig 🙂
    plus, diggar dina strippar. Känn dig bookmarkt. 😀

  2. Svenna on October 2nd, 2009 at 19:19

    Dune!…lr vänta..Blade Runner!… lr vänta..Dune!!

Comment