The Slacker News

 August 20th, 2009 

Notice Of Certain Doom!!

Hej allihopa. Ni har säkert märkt att det är lite brist på uppdateringar på den här sidan på sistånde. Jag måste säga att det berodde en del på att jag inte var inspirerad och så. Men nu när jag faktiskt ÄR inspirerad, och skulle sätta mig och teckna… Så vill inte min hederliga bärbara dator riktigt vara med längre… Av någon anledning. Det funkar bra ett par minuter vid uppstart och sen fryser sig allting. Glöm att tömma papperskorgen. Sånt är farligt. *BLOOT* Så just för tillfället ska jag kolla till det som behövs i min nya stationära dator för tillfället så får vi se hur det går. Hope the force is strong with this one.

For you Non-Swedish-speaking-fans: Yeah my trusty old laptop has gone and died on me. So the new comics will be a little delayed. But don’t you fear, comic-fans! I am connecting and installing my stuff on my other computer for the moment. So with a little luck, everything should be up and running by tomorrow. I just hope the force is strong with this one.

2 Comments

  1. Andreas Svalås on August 21st, 2009 at 13:06

    Om du frågar snällt så kan storebror nog ta sig en titt på den åt dig 😉
    Det var länge sen jag dissekerade en färsk laptop… moahahahah!

  2. Tobbe on August 21st, 2009 at 18:57

    Färsk och färsk? Vet nog inte om det är rätt ord att beskriva “gamla Bettan” 🙂 Men det är underligt. Först hakade den sig hela tiden, men nu verkar det gå bra så länge jag håller mig borta från PS CS3. Kör jag CS2 funkar det bra. Men som sagt, tidigare i gårdagen så kunde jag inte ens tömma papperskorgen.

    Väldigt mystiskt är vad det är.

Comment