The Slacker News

 July 9th, 2009 

Jurassic Park As It Should Have Been

Hittade de här undangömda klippen från Jurassic Park som visar hur filmen egentligen skulle ha varit. Skulle ha varit väldigt intressant att se hur filmerna skulle ha varit med de här scenerna intakta i filmen. Men men. Tänkte jag skulle dela med mig av dem iaf 🙂

Well… Aja. Kanske inte då 😉 Men det slog mig. Hollywood gör ju uppföljare och remakes på varenda halvrutten rulle på sistånde. Hur kommer det sig att de har missat att inte göra en Jurassic Park 4? Tror det skulle kunna vara intressant, med tanke på att tekniken har gått förbaskat fort frammåt sen den första filmen. Även om den fortfarande är snygg 🙂 Det närmaste man kommer är i Peter Jacksons King Kong när han fightas mot T-Rexarna. Men det räknas knappast inte. Jag måste säga att jag skulle vilja se en JP4. Speciellt om de säger HEEEEY!! 😀

1 Comment

  1. HB on July 12th, 2009 at 14:20

    vad jag vet så håller dom på med en men det var tydligen lite lagliga problem eller nåt sånt

Comment