The Slacker News

 June 14th, 2009 

Hoodie Of The Living Dead

Sexy is it not? Oh yes it is. I want to get undressed and sleep with it… Eller… Vänta lite nu? Aja. Jag blev i alla fall väldigt sugen på att beställa den här tröjan åt migsjälv. Sen såg jag hur mycket den skulle kosta… Ja… Då skrek min plånbok något som bara kan beskrivas som ett vansinnesskrik av smärta. Så det får bli nästa månad istället 😛 Tänkte jag skulle dela med mig dock hur fin den är.

Bilden är lite ihoptryckt här, men klicka på den så får ni upp den i ett nytt fönster… I bättre kvalitet, förstås 😛

Update: Jag glömde ju att skriva att det är jagsjälv som har gjort trycket på tröjan… Varför skrev jag inte med det? Why? WHYYYYY!! Jag gissar på att klockan var 3 på natten när jag skrev det här. Men ändå. Så nu vet ni.

4 Comments

 1. Ola on June 15th, 2009 at 6:16

  Beställer du en åt mig med? Tänkte den kunde passa perfekt när jag ska inhandla Dead Rising 2 när det kommer ut..:=)

 2. Tobbe on June 15th, 2009 at 15:36

  Hehe. Kan jag väl göra. Fast jag ska inte beställa någon förrens nästa löning i så fall. 🙂

 3. mega_tjockis on June 21st, 2009 at 19:34

  du måste ju säga vart du ska köpa den också , jag vill också ha en!!!

 4. mega_tjockis on June 21st, 2009 at 19:35

  oj såg nu att du gjort den själv mmm men kan du tänka dig att sälja en kanske

Comment