Tetris – The Movie
 
June 17th, 2009

Tetris – The Movie

Ni kan erkänna det. Skulle det komma en Tetrisfilm så skulle ni se den 😉 I know I would. Jag skulle kunna tänka mig något i still med Wargames, fast Ryssnarna skickar iväg tetrisblock för att förstöra USA. Makes perfect sence.

För övrigt var det 25 år sen någon programerade ihop Tetris (Jag är trött, och jag orkar inte kolla upp vad han hette som programerade Tetris. Men kudos till honom). Jämngammal med mig alltså. Jag och Tetris. Om ni har några minuter över så kan ni spana in den här mini-dokumentären om Tetris och deras 25 år… och vad de säljer ut sigsjälva just nu. Så det är säkert bara en tidsfråga innan vi får se den här filmen i verkligheten 😉

Nej nu ska jag sova. Bye bye.

3 Comments

 1. Ebbe on June 18th, 2009 at 3:27

  var det inte nån som hade gjort en skämt-grej om det här på youtube?
  tror jag såg den för ett tag sen.

 2. HB on June 18th, 2009 at 13:27

  tetris the movie, det luktar u ball xD lovar skulle det nånsin göras en skulle han lägga vantarna på den

 3. Benny on June 19th, 2009 at 12:24

  Tetris the movie FTW! :p hahaha

Comment