Max Is Turning In His Grave
 
June 10th, 2009

Max Is Turning In His Grave

HAH!  Jag HANN göra en serie idag också. Som ni säkert misstänkte så såg jag Twiligt för några dagar sen och HERRE JÄVLAR vad den var dålig. Eller dålig är inte rätt ord… Blade 2 och 3 är okay… Dracula 2001 är dålig… Det här är något ännu värre! Men ärligt talat. Om en kille går runt och är likblek i ansiktet och har på sig hor-rött läpstigt så är man ingen vampyr. Men när samma person springer 100 meter på 0.2 sekunder och stoppar en bil med EN HAND… och ingen tycker att det är något underligt med den personen… Ja… Ungefär på den nivån ligger hela filmen. Huvudpersonen måste t.om söka på internet för att komma fram till att han är en vampyr… Jäj. Seriöst, om en alien skulle komma ner till jorden och se den snubben så skulle DE kunna se på 50 meters håll att han är vampyr.

Det som är ännu underligare är att medan hon letar information på nätet så ser man en klar bild på ingen mindre än Nosferatu, Maximilian “Max” Schreck. Bra att de påminner publiken att det finns bra vampyrfilmer istället för den här dyngan.

Jag hatar att säga det. Men Postal är bättre än den här filmen. Så det säger en hel del. Se inte den här filmen. Vill ni se en dålig film, kolla på Plan 9 From Outer Space. Den har också uhm.. typ vampyrer. Men den här filmen kan man inte ens skratta åt. Den är bara Rutten.

Comment