Who Hears The Watchmen?
 
February 4th, 2009

Who Hears The Watchmen?

Okay så när jag gjorde den här serien i måndags, var jag ganska så insnöad i “The Watchmen”. Jag tänkte att jag tecknar Rorschach först så kommer jag säkert på något skoj på vägen. Kollar första trailern, kollar tredje trailern… Och så var jag fast igen. Fan vad jag ser fram emot den här filmen alltså. det slutade sen med att jag kollade på en intervju med regissören på youtube och fick reda på lite saker som jag inte ville veta egentligen. Nämligen en hint om hur det slutar. Grr.. Jag håller mig så långt borta från serien jag bara kan för att inte ha några höga förväntningar på filmen när den väl kommer… Men gaah… VILL SE!!

Så den här serien blev en parodi på den mumsiga finalen på den första trailern. Det var en sån där klockren sak i den trailern som jag verkligen fastnade för… och satte en dum komisk tvist på den 🙂  I am happy with it.

7 Comments

 1. Ebbe on February 4th, 2009 at 23:10

  hehehe så hur mycket betalar du för att inte veta slutet på watchmen då? 😉 *elakt bond-skurks-smajl* ^_^

 2. Benny on February 5th, 2009 at 20:57

  lolz elakt Ebbe, elakt.. men skoj! 😉 hehe fan ska bli kul o se denna filmen – cant wait!! 😀

 3. Ebbe on February 6th, 2009 at 21:56

  heeey bara för att jag vet vad watchmen är sen tidig ålder o har läst serien ett par gånger 😛 hehehe…. nu kan jag använda det i min plan o ta över världen ^_^ muahahahahahahahahaha!!!!!

 4. Tobbe on February 7th, 2009 at 3:00

  Hehe sorry Ebbe, jag har ju inga pengar härborta att betala med. Men du kan få Benny :p Du får gå och hämta honom själv dock.

 5. Ebbe on February 7th, 2009 at 11:54

  äh…då säger jag bara hela handlingen här 🙂 och det är att rorschach d………………….connection lost*

 6. Benny on February 7th, 2009 at 21:23

  haha! när blev jag betalningen? 😉 haha 😀 men iof sig kom igen Ebbe GRR ;P lolz

  just ja, Tobbe du måste spana in detta Cthulhu-clip på youtube.. det är sååå vi.. jag garvade på rätt bra när jag tittade.. det är lite spoof.. Cthulhu tar samtal från mortal humans.. “Calls for Cthulhu”.. spana!!

  http://www.youtube.com/watch?v=-DsgZ4JXXB8&feature=rec-HM-r2

 7. Tobbe on February 8th, 2009 at 1:52

  Hehehe jaaa? Jag tänkte att jag måste ge honom NÅNTING för att Ebbe inte ska berätta slutet. Då kan jag ju lika gärna ge honom något som jag inte ens äger 😛 moahaha!

  Calls For Cthulhu för övrigt var så coolt! 😀 Han är precis som min Cthulhu! …Bara… grön 🙂

Comment