The Slacker News

 February 1st, 2009 

From California To Alaska

Ni som känner mig vet hur mycket jag inte tycker om Mac. Och till er nya så kan jag sumera det med … JAG HATAR MAC … Men när jag såg den här musikvideon så blev jag väldigt imponerad ändå 🙂

En väldigt underlig låt tycker jag. Själv tycker jag att den blir bättre för varje gång man hör den 🙂 Men men…

Vad händer annars i mitt liv? Mjodå. Det jobbar och står sig. Men sen på de lediga timmar jag har på kvällen så har jag kollat på “Californication” med Fox Mul… Ehum.. David Duchovny i huvudrollen. Och jag måste säga det att om man glömmer hela biten att han inte är en FBI-agent som blivit bortförd av utomjordingar, eller CIA-agenter, eller det faktum att han inte jagar UFO’n… Så är det en helt okay serie faktiskt 🙂


Egentligen är den här trailern lite missvisande, och det där är inte kulisserna från serien… men men…

Personligen kan jag tycka att serier som Nip/Tuck eller 6 Feet Under kan vara ett trevligt tidsfördriv… Men där 6 Feet Under är depprimerande och Nip/Tuck är en Yawn-fest så lyckas ändå Californication behålla intresset hos mig. Visst det är mycket snusk men det är det i de andra två serierna också så fuck it 😛 Men det hanteras alltid med komik oftast. And I like that.

Så nu när jag har kollat färdigt på säsong 1 så kanske jag borde börja kolla på 2:an. Se vad som händer.

Annars så införskaffade jag mig den första Fallout 3 expansionen: “Operation Anchorage”. Jag har dock inte den blekaste aning om hur skoj det är, för jag har inte testat det ännu. Men jag är ju en total sucker för Fallout 3… Och blandar ni in lite häftig High-Tec-Ninja-utrustning och Optic Camouflage… Ja… Det ser väldigt Metal Gear ut helt enkelt.. I must have it 🙂

Själva expansionen ska då vara en simulering av ett viktigt krig som utspelar sig före FO3, då Kina invaderar Alaska, och USA måste stoppa kommunisterna… Hmm… En bra premiss tycker jag. Men frågan är vad som finns i Alaska förutom en skogstokig Sarah Palin och ett par stackars förfrusna älgar? … Kineser kanske bara gillar älg?

Så möjligen dyker det upp någon Fallout 3 stripp i framtiden. Men man får se 🙂

Comment