The Slacker News

 January 17th, 2009 

Dragonball …. Uhm… Evolution? God Help Us All.

Jag… Uhm… Näe… Chow Yun Fat i all ära men… uuhhm… Näe.

Men nu lite goda nyheter också: Watchmen-konflikten har nått sitt slut äntligen! WOHO! Filmen har premiär i USA den 6:e Mars!! Det var nämligen lite problem ang. vilken studio som faktiskt hade rättigheterna till att göra en film baserat på “The Watchmen”-seriealbumet. I kort: Det var 20th Century Fox som hade rättigheterna… Men Warner Bros. var säkra på att DE hade rättigheterna… Så de gjorde filmen och… uhm… så upptäckte de att… De hade inte alls rättigheterna 😛 Så det bidde lite rättegång över det hela och… Ja.. Det klarades upp idag och det slutade som jag misstänkte. Fox får en maaaassa pengar, och en viss % av biointäckterna, men håller sen tassarna borta från intäcknerna som kommer in från DVD-sälj, leksaker, spel och annan merchandice. Så det är skönt att det är över 🙂

Så nu bara för att kompensera för DB:E – Trailern.. Så kommer Watchmen trailern 🙂  Num num!

Comment