Daddy: Master Of Disguise!
 
April 16th, 2008

Daddy: Master Of Disguise!

Mjo, så jag var och tatuerade mig igår.

And it was Awesome! :D

Okay, så det gjorde bra djävla ont där ett tag, och det brändes fint… Men det var det värt ändå :)
Av någon osmaklig anledning så kom jag faktiskt att tänka på Big daddy när jag blev tatuerad… Den första teasertrailern när huvudpersonen försöker stoppa borren med handen och borrar igenom. Inte världens smartaste sak att tänka när man blir tatuerad, så det var bara att fokusera på något annat.
Tatueraren Per sa dessutom att jag får skryta litegranna med att min sittning tog 6 timmar. I vanliga fall skulle de bryta upp tatueringen med 2 sittningar. Det ni :p Hård som få… säger vi iaf.

Men bra killar är det. Så om ni ska tatuera er häromkring, så är det Deep Cuts i E-tuna som gäller :)

Kanske ska satsa på en till på andra armen sen? hmmm…

Comment