The Reflection In The Mirror Isn’t Always That Goodlooking.
 
November 11th, 2008

The Reflection In The Mirror Isn’t Always That Goodlooking.

Som ni säkert har listat ut så har jag redan förhandsbokat Mirrors Edge till X360’n. Måste säga att jag blev väldigt imponerad av demot så jag tänkte “Äsch, varför inte?”. Dessutom så är det ju ett svenskt spelhus som har gjort det (Gamla hederliga Dice), så man måste ju stötta svensk spelproduktion litegrann… – Sa Tobbe med en falsk stämma och hoppades att Dice vill ge honom jobb i framtiden 😛

Nejdå. Men Dice har inte gjort mit besviken ännu med deras Battlefield-serie och det jag har spelat av ME ännu. Så jag ser verkligen fram emot att spela det 🙂

Själva idéen till serien dock… Ja… Jag tänkte att saker är ju inte riktigt som de verkar alltid. Och iom att man spelar en snygg asiatisk tjej i spelet, och det är gjort i sverige, så är det säkerligen så att i motion-capture-sessionerna så var det säkerligen motsatsen… Och i min värld så är 2-barnspappan Kent från Sumpan raka motsatsen till Faith… Och så blev det bara till att teckna 🙂 Jag blev nöjd iaf.

5 Comments

 1. Andreas Svalås on November 14th, 2008 at 9:07

  Skoj, men förhoppningsvis inte sant… hoppas jag.

 2. Ebbe on November 14th, 2008 at 14:28

  hehehe gällivare häng 😛 Go Kenta!!

 3. Tobbe on November 14th, 2008 at 18:48

  Andreas: Nja jag vet inte jag. Nu när jag har hunnit spela spelet lite mer så börjar jag tro att min teori om Kenta faktiskt är sann… Jisses vad kontrollen är klumpig ibland :p Den gör en liten luring att under själva träningsbanan så går det bra, men sen banorna efter det… njaaa…. inte lika bra.

  Ebbe: Gällivarehäng kicks ass!! 😀 Kenta For President!

 4. Ebbe on November 16th, 2008 at 1:20

  nja…. gällivarehäng kickar inte direkt ass… men men.. 😛

 5. Tobbe on November 16th, 2008 at 1:27

  Jodå. På Kenta kickar det ass 😛

Comment