Dragonblogg Z: Hair Limit
 
July 6th, 2008

Dragonblogg Z: Hair Limit

Tobbes vackra nuna.Jag insåg medan jag höll på med strippen att troligen så kommer folk som inte har en aning om vad Dragonball Z är kommer troligen missa själva poängen i den här strippen…. Men fuck it 🙂

Jag grabbade tag i ett examplar av Dragonball Z: Burst Limit i alla fall till Xbox 360. Som är det första DBZ-spelet till nästa generations spelkonsol…. Eller den här generationens… Till X360 och PS3 iaf :p Och det är riktigt riktigt trevligt.

Och så en kort förklaring för hur det är med DBZ i korthet… Huvudpersonen är en ailen som, för varje gång han “transformerar” … eller får en bananklase till hår, så blir han en starkare slagskämpe…Och här har vi en demonstration :p

3 Comments

 1. Ebbe on July 6th, 2008 at 3:26

  hehehehe the POWAH is IN DA HAAAAIR! 😛

 2. Tobbe on July 6th, 2008 at 3:28

  hehehe I GOT THE POWAAAAH!!! 😀
  I am the hairiest of all Saiyans !!

 3. Ebbe on July 6th, 2008 at 22:27

  du får lägga upp din comic på nån sån där sida som onlinecomics.net lr nåt 😛 du har ju fler en 10 st så 😉

Comment