We Are The All Singing, All Dancing Crap With The World
 
June 30th, 2008

We Are The All Singing, All Dancing Crap With The World

Tobbes vackra nuna.Jaaaa… Hur förklarar man den här strippen? Jag ska börja med att säga att personen i strippen egentligen inte finns i verkligheten, utan bara en random påhittad statist. Så här i efterhand när jag är klar så insåg jag att han påminde väldigt mycket om den smala nördiga snubben i Criminal Minds. Hmmm… Nåja.

Det var länge sen jag gjorde ett skämt om Fight Club, jag måste erkänna att idéen kläktes på jobbet när vi kläckte några kommentarer om sommarjobbarna, och på den vägen gick det. Men jag kan garantera att jag inte kommer tvinga nån att springa runt med bar överkropp på jobbet…

Jag kan däremot inte garantera att jag själv inte kommer springa runt med bar överkropp då :p höhö.

3 Comments

  1. Ebbe on June 30th, 2008 at 13:19

    hehehe klockren! ^_^

  2. Tobbe on July 3rd, 2008 at 12:35

    Haha well thank you ^^

  3. Tyson on December 2nd, 2008 at 23:57

    Vart jobbar du. kanske samma jobb? 😀

Comment