The Slacker News

 March 23rd, 2008 

Barn av 80-tal

Jag ska börja med att skriva något som vi barn av 80-tal troligen kommer att gilla. Ni minns möjligtvis de små actionfigurerna “Action Force”? Ja… De hette egentligen G.I. Joe I staterna. Och såklart som med allt annat från 80-talet (Transformers, Turteles m.m.) Så ska även G.I. Joe bli film… Jag älskade actionfigurerna… Men man blir alltid orolig när Hollywood får sina klor i något. Bara kolla på Transformersfilmen… Men nu när de släppte de första bilderna på en av favoritkaraktärerna “Snake-Eyes” så kan jag säga att jag är lockad. Väldigt lockad. Det skadar sen verkligen inte att det är Ingen mindre än Ray “Darth Maul” Parks som spelar honom! Jääj!

Vad annars har hänt sist?
Hmmm… Har jobbat mest. Varit på fest. Och varit ledig. OH MY FREAKIN´ GOD!! O_o … uuhm… jo det är inte ofta man känner att man är ledig. Men imorgon så är det tillbaks till jobbet igen…. jäj…. -går och hänger mig-

Idag var jag dock iväg till Västerås och socialiserade mig litegranna med Robin. Den samme Robin som är min “right hand man” när det gäller filmer och så. Och då mycket riktigt så filmade vi en aning idag. “Åhå? Så de filmiska eposen är på väg nu alltså?” frågar ni er möjligen… Nja… sort of. De är på gång, men det var inte det vi filmade idag. Vi filmade mest grejer som vi kunde använda för att testa sakar och så i After Effects. Ett litet mysigt program som jag börjar tycka är väldigt charmigt… Man kan trots allt göra spännande specialeffecter i det and what not.

Och så kollade vi på “Meet The Spartans”. Hehe.. jaaa… vad ska man säga… Filmen är ju då en parodi på 300. Och det är inget fel med det. Men i vissa sekvenser så kändes det bara… eeh.. näe.. inte så skoj… Men andra stunder så var det riktigt oväntat rolig.

Comment