Unprotected Sex Is Bad… Mkay?
 
April 4th, 2008

Unprotected Sex Is Bad… Mkay?

Hmm… Det var ett tag sen man gjorde en serie. Men nu djävlar ser ni! :p

Så jag har spelat massor med Super Smash Bros Brawl,,, Därav samus :D

Och så har jag spelat massor med Halo 3. Därav Master Chief :p

Jag har en väldigt fin teori. Att Duke Nukem ÄR Mastercheif! :D Det är egentligen ganska logiskt… Duke Nukem Forever skulle ju dyka upp för maaaaassor massor med år sedan. Men ingen har sett till honom? Så vad har han gjort? Han ÄR Master Chief såklart! Det är DÄRFÖR man aldrig får se hur han ser ut under hjälmen :p

Jag tänkte först göra den här serien med vanlig “DRAMATISK” text men… fan… Det var väldigt charmigt att bara göra så här tycker jag :D Känns litegranna… jag vet inte… Cleant på något sätt :) Me like.

Och de med ett tränat öga har säkert lagt märke till något nytt på gubbarna. Ljus! oh my gosh! ljus OCH skugga? Mjo, det blev ganska snyggt tycker jag :)

Nej, nu ska det spelas lite. Ha det gött människor.

Comment