The Elder God Is Becoming Even Older.
 
January 21st, 2009

The Elder God Is Becoming Even Older.

Okay, så jag kände att jag blev tvungen att teckna om Cthulhu litegrann. Så det här blev ett väldigt logiskt sätt att förklara varför han bytte utseende 😛 Dessutom så behöver jag inte heller förklara varför han ser annorlunda i framtiden om jag skulle behöva teckna om honom heller 🙂 Men jag måste erkänna att jag gillar hur han såg ut till slut. Men vem ver hur han ser ut om ett par år? I bet he will be pink…And fluffy.

Annars har jag spelat en del Left 4 Dead i Co-Op läge med brorsan. Och jag må säga att det spelet är SÅ otroligt roligare när man spelar Co-op. Inte trodde jag att det skulle vara sån stor skillnad. Men visst var det så.

5 Comments

 1. Ebbe on January 21st, 2009 at 1:43

  hehe lite felstavat i din text men annars så 😉
  och L4D är ju ett helt annat spel med vänner o CO-OP 😛

 2. Andreas Svalås on January 21st, 2009 at 8:24

  Jo, Left 4 Dead var riktigt skoj i Co-op. Det får vi göra igen i framtiden 🙂

 3. Benny on January 21st, 2009 at 16:28

  Ia! Ia! Cthulhu F’tagn! 😀

 4. HB on January 22nd, 2009 at 13:55

  Cthulhu the cute lil bastard., some day he will kill us many kinds of dead ^^

 5. Tobbe on January 23rd, 2009 at 14:27

  Hehehe Cthulhu F’tagn, baby! 🙂
  Men det är så sant. Det är svårt att hitta någon sötare än Cthulhu… And one day, he will end us all… O_o

Comment