The Slacker News

 August 6th, 2008 

The Boy Wonder!

Okay, så man var lite kreativ idag också 🙂 Det behövs nog knappast sägas att jag är en Batman-fan. Och när jag var mindre så var Robin lite extra speciell för mig. Däremot så har Robin tyvärr, inte blivit så jättebra behandlad genom åren. Jag såg “Batman & Robin” för någon vecka sen och… oj oj oj… De behandlade verkligen inte Robin väl. Tyvärr så är det så att Robin är som häftigast när han fick en egen tidning… eller när han blev en “hon” i “The Dark Knight Returns”. Så jag tänkte först “Hmmm… Om Robin var med i The Dark Knight, hur skulle han se ut då?” … Däremot så blev det inte så till sist… Men tuff blev han iaf 😉 Robin the Ninja! … typ. Jag har väl influerats av dels Batman (notera de “lånade” handskarna) , Scarlet Spider, och Hworang från Tekken serien. Men jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet 🙂 Skriv gärna vad ni tycker.

Annars så Har jag kollat på lite dokumentärer om Batman och Superman som fanns på DVD, spelat klart Gears of War, och fortsatt teckna på mina blogg-karaktärer 🙂 Men jag kände att jag blev tvungen att göra något mer förutom Blogg-kraktärerna såååå… Det bidde en Robin 🙂

P.s. Och för er som undrar över det där med fötter så… Det är meningen att bilden ska vara beskuret ganska så ovanför fötterna, men jag kanske tecknar till dem lite senare :p

Comment